ANKARA / ÇANKAYA - Seyranbağları İlkokulu

SİHİRLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASINDA BULUŞUYOR

Projemizde hedef, farklı  eğitim kademesinde(ilkokul,ortaokul,lise)bulunan öğrenci ve öğretmenler ile etkileşim kurmak ayrıca farklı kurum,kuruluşlar ile işbirliği yaparak okulöncesi çocukları ile yaparak,yaşayarak,görerek farklı atölye çalışmaları yapmak.Böylece okulöncesi dönemdeki çocukların sosyal,duygusal,dil,bilişsel ve psikomotor gelişimlerine destek olarak öğrenciler arasındaki ilişkileri, işbirliğini güçlendirmek yapılan etkinlikler ile bu becerileri kazandırarak bütünleşik bir eğitim deneyimi sunmayı hedeflemektedir.Projede atölye çalışmalarının  çocuklar için bir laboratuvar işlevi gördüğü ve onların gelişimine birçok alanda  katkı sağladığı fikri  temel alınmaktadır.Projenin amacı  farklı eğitim kademesinde  ve farklı kuruluşlarda yapılan atölye çalışmaları ile teknoloji bağımlılığı ile körelen insan ilişkilerinin atölye çalışmaları ile çocukların bilişsel ,sosyal,duygusal ,psikomotor,dil ve estetik alanlarını iyileştirmek ve temel yaşam becerilerini kazandırmaktır.Proje kapsamında çocuklarda duyarlılık ve bilinçli davanışların gelişmesine de katkı sağlamayı hedeflemektedir.Projenin odak noktalarından biridir.

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 14:52 - Görüntülenme: 47